Edukacija “MOTIVACIJA VOLONTERA U IZAZOVNIM VREMENIMA PROMJENA” 

HRVATSKI CENTAR ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA

Pozivamo vas na online edukaciju “Motivacija volontera u izazovnim vremenima promjena” koja će se održati u petak, 31.3.2023., putem ZOOMa, u trajanju od 9:30 do 13:00 sati.

Tema edukacije je motivacija volontera u izazovnim vremena s kojima se suočavamo. Protekle 3 godine donijele su značajne promjene i izazove za cijeli planet, a volontiranje se, kao i svaka druga ljudska aktivnost, mijenja. Motiviranje volontera uvijek je bio izazovan aspekt rada organizatora volontiranja. Međutim, trenutni kontekst zahtijeva promijenjene i prilagođene pristupe razumijevanju temeljnih motivacijskih čimbenika koje ljude pokreću na volontiranje te njihovih specifičnih potreba i očekivanja na temelju kojih je moguće definirati i implementirati održive i uspješne motivacijske strategije uz istovremeno postizanje zadržavanja i zadovoljstva volontera.

Edukaciju će provesti Cristina Rigman, dugogodišnja trenerica i konzultantica, porijeklom iz Rumunjske koja već dugi niz godina radi s neprofitnim organizacijama diljem svijeta.

Edukacija se provodi na engleskom jeziku i za nju nije osiguran prijevod, a detaljnije o edukaciji moguće je pročitati u privitku.

Broj sudionika je ograničen, a za prijavu je potrebno popuniti obrazac koji je dostupan ovdje.

Prijave su otvorene najkasnije do 27. ožujka 2023. (a mogu biti zatvorene i ranije, ovisno o broju prijavljenih pa vas molimo da požurite s prijavom), nakon čega će svim sudionicima biti poslana povratna informacija s poveznicom za pristup edukaciji.


HRVATSKI CENTAR ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA

CROATIAN VOLUNTEER DEVELOPMENT ​CENTRE

Scroll to Top