POZIV MINISTARSTVA RADA, MIROVINSKOG SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE ORGANIZATORIMA VOLONTIRANJA

Pozivamo Vas da ukoliko ste i u 2022. godini bili organizator volontiranja, podnesete izvješće o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (Narodne novine, broj: 58/07 , 22/13 i 84/21) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (Narodne novine, broj 109/21).
Izvještajno razdoblje odnosi se na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2022. godine, a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2023. godine.
Podsjećamo da nakon roka od 31. ožujka 2023. godine neće biti moguć naknadni unos niti korekcije izvješća.
U slučaju poteškoća s podnošenjem izvješća, molimo Vas da putem elektronske pošte pošaljete osnovne podatke o organizatoru volontiranja i što točniji opis poteškoće na mail adresu volonteri@mdomsp.hr kako bi Vam administratori aplikacije mogli pružiti odgovarajuću pomoć.
Ukoliko ste izvješće već unijeli, molimo Vas da zanemarite ovu poruku uz napomenu da pregledate svoje izvješće zaprimljeno elektronskom poštom radi utvrđivanja ispravnosti unesenih podataka. U slučaju potrebe za korekcijom podnesenog izvješća slobodno se javite na prethodno navedenu mail adresu radi ispravke.

S poštovanjem,
Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Scroll to Top