HRVATSAKI CENTAR ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA I EUROPSKI VOLONTERSKI CENTAR ORGANIZIRAJU RADIONICU ZA VOLONTERE

Pozivamo volontere na radionicu koju organiziramo s Europskim volonterskim centrom (CEV-om). Cilj je radionice poslušati i snimiti iskustva volontera, koja će se koristiti za vrijeme trajanja kampanje „Hrvatska volontira”, ali i šire u Europi, kao dio podcasta i webinara u sklopu projekta #REACT, koji provodi CEV.

Radionicu će voditi George Thomson, potpredsjednik Europskog volonterskog centra, i to metodom storytellinga, pomoću koje će sudionike pripremiti za glasovno snimanje priče o vlastitom volonterskom iskustvu u trajanju od dvije minute. Storytelling, odnosno pripovijedanje, zabavna je aktivnost koja se služi neformalnim metodama kao što su kretanje u prostoru i pričanje priča.

Iako je službeni jezik radionice engleski, sudionici će sami odabrati jezik na kojem će snimiti svoju priču.

Radionica će se održati 5. svibnja 2023. godine od 12 do 16 sati u Zagrebtoweru, na adresi Radnička cesta 80, 10000 Zagreb.

Vaši volonteri mogu se prijaviti putem OVE poveznice.

Rok za prijave je 28. travnja 2023. godine.

Broj sudionika je ograničen, a sudionicima koji putuju izvan Zagreba Hrvatski centar za razvoj volonterstva u mogućnosti je pokriti putni trošak javnim prijevozom. Povratne informacije sudionicima o sudjelovanju na radionici bit će poslane 2. svibnja 2023. godine.

HRVATSKI CENTAR ZA RAZVOJ VOLONTERSTVA

CROATIAN VOLUNTEER DEVELOPMENT ​CENTRE

Scroll to Top